Herbow
Detergent za strojno pomivanje posode
super koncentrat 750 ml

9.99€


Čas dostave: 1-2 dni
Brezplačna dostava 60.00€ nadvrednost nakupa!

Tekoči detergent za strojno pomivanje posode – super koncentrat – SHINING PURITY

Brez dišav

Pakiranje: 750 ml – zadostuje za 60 pranj

Sijoča, higienska čistoča.

Koncentrat za strojno pomivanje posode vsebuje izvleček pralnih oreščkov, pridobljen po nežnem postopku hladnega stiskanja. Zahvaljujoč saponinom pralnega oreščka in organskim encimom ima odlične lastnosti razmaščevanja in učinkovito odstranjuje vse vrste kontaminirane hrane in zasušene ostanke.

Je brez dodanih dišav in barvil. Za vse vrste pomivalnih strojev.

Edinstvena formula gela se zlahka raztopi in ne odrgne steklenih izdelkov, svojo čistilno moč pa pokaže že na začetku pralnega cikla. Deluje tudi pri nizkih temperaturah, zato lahko z njim varčujemo z energijo.

Njegovo učinkovitost potrjuje tudi testiranje tablet in gelov za pomivalni stroj, ki ga je oktobra 2021 izvedlo Društvo ozaveščenih kupcev. Med 38 testiranimi izdelki se je detergent za strojno pomivanje posode Herbow – super koncentrat, edini testirani izdelek z izvlečkom pralnega oreščka, uvrstil na drugo mesto med vsemi geli! (vir: https://tesztek.tudatosvasarlo.hu/mosogatogep-tablettak-es-gelek/teszt).

  • Higienska čistoča z uporabo naravnih sestavin
  • Ne vsebuje umetnih dišav in barvil
  • Formula brez fosfatov, EDTA in klora
  • Veganski izdelek

Sestavine: 5-15% neionskih površinsko aktivnih snovi, < 5% anionske površinsko aktivne snovi, < 5% mila, encimi, konzervans (natrijev benzoat), izvleček pralnih oreščkov

Uporaba: V predelek za čistilo pomivalnega stroja vlijte 12 ml oziroma 1,5 pokrovčka detergenta.

Nasvet: Priporočamo, da pomivalni stroj čistite redno vsak mesec.

Pri uporabi Herbow super koncentrata detergenta za pomivalne stroje ni potrebna uporaba regeneracijske soli.

Opozorilo: Ne odmerjajte več od predpisane količine! Če imate gospodinjski mehčalec vode, nikoli ne uporabite več detergenta od predpisane količine, ker lahko povzroči penjenje! Za ogled varnostnega lista in opozorila kliknite na povezavo: https://herbow.si/varnostni-list.

Pozor. H319 - Povzroča hudo draženje oči. P101 - Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 - Hraniti zunaj dosega otrok. P305 + P351 + P338 - Pri stiku z očmi: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 - Če draženje oči ne preneha: Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

UFI: WM1E-547C-100V-8169

Za več informacij in priporočil o uporabi izdelka kliknite na povezavo: http://herbow.si/vnos/herbow-izdelki-tudi-v-kuhinji/88

Slični izdelki

Herbow
Tekoči detergent za ročno pomivanje posode
Naravni vonj 500ml

Herbow<br>Tekoči detergent za ročno pomivanje posode<br>Naravni vonj 500ml

3.99€

Herbow
Paket
detergenti za kuhinjo

Herbow<br>Paket<br>detergenti za kuhinjo

35.94€

30.55€

NOVO!

Herbow
Tekoči detergent za ročno pomivanje posode
Vonj manga 500ml

Herbow<br>Tekoči detergent za ročno pomivanje posode<br>Vonj manga 500ml

3.99€