Herbow
Soda za pranje
850g

9.98€

NOVO!


Čas dostave: 1-2 dni
Brezplačna dostava 60.00€ nadvrednost nakupa!

Soda za pranje

Pakiranje: 850 g

Pralna soda je skoraj tako nežna do okolja kot pralni oreščki. Prednost je, da pri njeni proizvodnji ne nastajajo okolju škodljivi stranski produkti. Je tudi enostavno in hitro biološko razgradljiva, zato je okolju prijazno ekološko čistilo.

Kot dodatek pomivalnim in čistilnim sredstvom povečuje njihovo čistilno moč, zato jo uporabljamo pri čiščenju močno umazanega tekstila, delovnih oblačil, kuhinjskih krp, namiznih prtov, posteljnine, spodnjega perila. Zagotavlja higiensko čistočo in odpravlja neprijetne vonjave.

Njen učinek mehčanja vode, razmaščevanja in čiščenja je zelo učinkovit že pri relativno majhni količini.

Sestavine: natrijev karbonat (številka EINECS: 207-838-8), pralni oreščki

Uporaba:

Za povečanje učinkovitosti pranja: 1 žlico (10 g) pralne sode dajte v razdelek za detergent v pralnem stroju za 5 kg perila. Detergent dozirajte kot običajno. Ne uporabljajte za pranje volne in svile.

Za namakanje: 1-2 žlici (10-20 g) pralne sode raztopite v 5 litrov tople vode, v kateri nato namočite oblačila za vsaj 1-2 uri oziroma po možnosti pustite čez noč. Tekstil s krvavimi madeži vedno namočite v hladno vodo. Na koncu perilo operite kot običajno.

Za mehčanje vode: za srednje trdo in trdo vodo dajte pralno sodo v razdelek za detergent:

Za čiščenje posode: Pripravite raztopino iz 2-3 žlic (20-30 g) pralne sode in 5 litrov vode. Če je potrebno, se lahko odmerek pralne sode poveča. Deske za rezanje in lesene žlice operite z vročo pripravljeno raztopino. Loncem in ponvam z zažganimi ostanki hrane dodajte pripravljeno raztopino in zavrite. Kozarce za marmelado operite z vročo raztopino in nato sperite z vročo vodo.

Opozorilo: Ne uporabljajte na aluminijasti posodi ali na povoskanih površinah. Za osebe z občutljivo kožo je priporočljiva uporaba gumijastih rokavic, ker izsušuje kožo! Za ogled varnostnega lista in opozorila kliknite na povezavo: https://herbow.si/varnostni-list.

Pozor. H319 - Povzroča hudo draženje oči. P101 - Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 - Hraniti zunaj dosega otrok. P280 - Nositi zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 - Pri stiku z očmi: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 - Če draženje oči ne preneha: Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 - Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi/nacionalnimi predpisi.

UFI: YG67-Y0DV-E008-P67K

Slični izdelki

Herbow
Razstrupljevalec pralnega stroja 200g

Herbow<br>Razstrupljevalec pralnega stroja 200g

4.98€

Herbow
Odstranjevalec Madežev in belilo 700g

Herbow<br>Odstranjevalec Madežev in belilo 700g

9.98€

Herbow
Odstranjevalec Madežev 700g

Herbow<br>Odstranjevalec Madežev 700g

9.98€