V čem je skrivnost Herbow žogice s pralnimi oreščki za pranje perila?

Uporaba pralnih oreščkov do sedaj ni bila preprosta. Oreščke je bilo potrebno prešteti, z njimi napolniti laneno pralno vrečko, si zapomniti koliko krat smo jih uporabili in jih odstraniti iz pralnega stroja nemudoma po končanem pranju, da se niso razmočili. Poleg tega so imeli neobdelani pralni oreščki neprijeten vonj. Herbow raziskovalci so razmišljali kako na bolj prijazen način prati s pralnimi oreščki in razvili inovativno formulo pralne žogice, tako da je pranje brez kemikalij bolj praktično in preprosto.

 

Preprosto za uporabo

Žogico je potrebno samo vstaviti v pralni stroj. Pralni oreščki so oviti v mrežico v obliki žogice in jih je preprosto uporabiti.

Okrepljen pralni učinek

Gobice v obliki kock v žogici pojačajo penjenje saponina in okrepijo pralni učinek.

Svež vonj

S pomočjo Balance System tehnologije so pralni oreščki obdelani s koristnimi mikroorganizmi. Zato originalen kisel vonj izgine in oblačila dolgotrajno obdržijo prijeten vonj.

 

Sveže in čisto perilo brez dodanih umetnih materialov!

 

Pralni oreščki so 100% naravni, imajo dober pralni učinek in so naravi prijazna alternativa za pranje perila. Žogica s pralnimi oreščki nudi mnogo prednosti za vaše zdravje in udobje. Organski detergent uporablja učinek svojih naravnih sestavin, tako nežno varuje občutljivo kožo in je še posebej primeren tudi za otroška oblačila. Pri uporabi žogice s pralnimi oreščki po pranju ne nastajajo ostanki na perilu, ki bi lahko povzročali draženje kože in alergije.

O pralnih oreščkih

Indijski pralni oreščki (Sapindus Mukorossi) so del družine sapindaceae.. To posebno drevo raste ob vznožju Himalajskih gora v Indiji in Nepalu. Drevo s pralnimi oreščki ima sadež s trdo luščino, ki vsebuje veliko saponina. Saponin je aktivno površinska surovina, ki se ob stiku z vodo peni in je odlična za pranje perila:

Naravni – Pralni oreščki so 100% naravni, ne vsebujejo nobenih umetnih kemikalij, ki bi lahko imele negativen učinek na organizem ali okolje.


Prijazni do okolja – lahko razgradljivi, ne škodijo okolju Zanimivo je, da raste drevo, ki ga ni nikoli potrebno špricati, ker zaradi saponina samo odganja škodljivce. Ima lastnosti varovanja pred onesnaženostjo in tvori zelo dosti kisika. Vse to prispeva optimalnemu ekološkemu sistemu na Zemlji.

Antibakterijsko – odpravljajo neprijeten vonj.

Hipoalergensko – Ne dražijo kože. Idealni za občutljivo kožo in kožo z ekcemi ali drugimi kožnimi boleznimi (psoriaza, neurodermitis). Varni za pranje otroških oblačil.

Nežno do perila – Kljub odličnemu pralnemu učinku, so prijazni do perila in ga ne poškoduje.

Ekonomični – Lupino pralnih oreščkov je mogoče uporabiti večkrat in, na primer, 1 žogica s pralnimi oreščki zadošča za 5 pranj.

Recikliranje – Uporabljene pralne oreščke je mogoče kompostirati.