Spoštovanje, strokovnost, naravnost

Duša blagovne znamke Herbow

 

Blagovna znamka Herbow se je rodila z ljubeznijo, z družinsko in osebno izkušnjo. Navdih za razvoj izdelkov je bila ljubezen in skrb za enega od ustanoviteljevih otrok. Po nasvetu pediatra so leta 2012 pričeli uporabljati pralne oreščke za pranje perila občutljive hčerkine kože. Ob redni uporabi so izpuščaji izginili v roku nekaj tednov.

To je bila osnova za raziskave. Po treh letih razvoja in testiranja preko 4500 kg oblačil, se je rodil nabor okolju prijaznih izdelkov za pranje perila V letu 2016 je bila predstavljena pralna žogica s pralnimi oreščki, ki je nemudoma dosegla uspeh med potrošniki. Danes, preko kontinuiranega razvoja izdelkov, se je Herbow razvil v stabilno, zaupanja vredno blagovno znamko, ki jo uporablja tisoče potrošnikov širom Evrope Uspeh je zagotovljen po zaslugi ustanoviteljev, ki prisegajo na uporabo najboljših surovin, ki so v skladnostjo z osnovnimi vrednotami: spoštovanje, strokovnost, naravnost.

Že od samega pričetka prisegamo na uporabo materialov na naravni in mineralni osnovi. Naš osnovni izdelek je Herbow pralna žogica s pralnimi oreščki, ki je še vedno najuspešnejši izdelek blagovne znamke, 100% organski detergent brez kemikalij. Za Herbow so pralni oreščki inspiracija za neskončno število možnosti pri razvoju izdelkov

  Tünde Rusznyák-Takács, direktor razvoja izdelkov

                                                                                                                                    


Herbow poslanstvo

 

Herbow izdelki nudijo rešitve za resnične težave. Vedno več alergijskih in drugih vrst bolezni povzročajo različna kemična sredstva za pranje in čiščenje. Na splošno 80% oblačil ni močno onesnaženo, zato v večini primerov ni potrebno pranje s kemičnimi detergenti. Za zmerno onesnažena oblačila zadostuje naravni detergent, ki vsebuje milnico in ima odlično moč pranja.

"Herbow ne obljublja čudežev, ampak oprijemljive rezultate. Naše stranke so prepoznale kakovost in učinkovitost naših izdelkov. Zahvaljujoč navdušenju, vztrajnemu delu raziskovalne skupine Herbow, imamo veliko edinstvenih in inovativnih izdelkov "

 

Zakaj Herbow?
Kako smo drugačni?