Adijo!

Sem Emma. Bila sem majhen otrok, ko sem dobila izpuščaje na koži. Zelo me je bolelo in srbelo.
Preizkusili smo mnogo stvari, dokler ni, po nasvetu zdravnika, mamica pričela prati perilo s pralnimi oreščki.

Slabi občutki so počasi izginjali in ponovno sem se dobro počutila!

Hvala mami in oči, da sta razvila družino izdelkov Herbow in s tem pripomogla, da bo na svetu več zdravja, veselih otrok in srečnih družin.

                                                                                     Zelo vas imam rada


 

 

 

 

 

– "Kot mama štirih otrok, sem bila prepričana da je zdrav življenski slog najpomembnejši za mojo družino. Vendar sem za pranje perila uporabljala sintetičen detergent za pranje perila, za katerega sem mislila, da je najboljši za našo družino. Medtem je prišla na svet naš tretji otrok Emma, ki pa ni bila več "potrpežljiva" do uporabe detergentov. Imela je 2 leti, ko je dobila srbeče izpuščaje in rdečico. Zdravniška diagnoza je bila, da je Emma alergična na detergente. Mazilo, ki smo ga prejeli ni ublažilo stanja na Emmini koži. Emma he trpela zaradi bolečih izpuščajev iz dneva v dan. Iskali smo rešitve, dokler nam končno naše pediater ni predlagal uporabe pralnih oreščkov za zmanjšanje simptomov. Sintetične detergente smo nadomestili s pralnimi oreščki in čez približno 8 tednov so Emmini problemi popolnoma izginili" - pravi Rusznyák-Takács Tünde, izumiteljica Herbow žogice s pralnimi oreščki.

 

Zamudna in zapletena uporaba pralnih oreščkov je poenostavljena z edinstveno inovacijo, ki omogoča preprosto in udobno uporabo pralnih oreškov za pranje perila.  

Spoznajte naravne izdelke Herbow, zagotovite si učinkovito organsko pranje.