Herbow BABY
Osnovni paket

31.36€
29.79€

Paket vsebuje:

1x Herbow Baby PRALNA ŽOGICA Probiotični zeliščni detergent za barvna oblačila 5kos/25 pranj
1x Herbow Baby Tekoči detergent za barvna in bela oblačila 1000 ml
1x Herbow Baby PARFUM/KONCENTRIRANI MEHČALEC ZA PERILO 2v1 z vonjem aloe vere 200ml


Za več informacij o uporabi izdelka kliknite na povezavo:  https://herbow.si/vnos/ni-vseeno-kako-peremo-otro%C5%A1ka-obla%C4%8Dila/80


Čas dostave: 1-2 dni
Brezplačna dostava 60.00€ nadvrednost nakupa!

Kategorija:

HERBOW BABY KONCENTRIRANI TEKOČI DETERGENT ZA BARVNA IN BELA OBLAČILA

Z naravnim vonjem

Pakiranje:

1000 ml - zadostuje za 40.pranj

2000 ml - zadostuje za 80.pranj 

Z izvlečkom pralnih orehov

Naši koncentrati tekočih pralnih sredstev Herbow BABY so rastlinskega izvora, posebej priporočljivi za čiščenje oblačil dojenčkov z občutljivo kožo in otrok/odraslih, nagnjenih k alergijam, vsebujejo poseben izvleček pralnih orehov, izdelan z nežnim postopkom . Oreh ni samo učinkovita sestavina pri pranju, ampak zaradi vsebnosti saponinov deluje antioksidativno, antiseptično in protivnetno na kožo, kar preprečuje draženje . Odličen pralni učinek zagotavljajo izvleček oreha in dodani bioencimi , tenzidi rastlinskega izvora in snovi mineralnega izvora skupaj.

Prijazen do kože in okolja, a še vedno učinkovit, naredi oblačila sijajno čista, mehka in prijetno odišavljena, hkrati pa ščiti tkanine pred poškodbami in bledenjem. Učinkovit je že pri nizki temperaturi pranja, zato lahko z njim prihranite energijo. Priporočamo za vse vrste pralnih strojev in za ročno pranje.

 • Dojenčkom prijazne, koži prijazne sestavine
 • Ne vsebuje umetnih barvil
 • Uporaba naravnih eteričnih olj
 • Ne vsebuje optičnih belil
 • Brez klora in fosfatov
 • Ščiti tkanine in barve pred bledenjem
 • Okolju prijaze, veganski izdelek

Sestavine :  (Uredba o detergentih (ES) št. 648/2004): 5-15 % anionske površinsko aktivne snovi, <5 % amfoterne površinsko aktivne snovi, <5 % mil. Vsebuje: parfum, encim, konzervans (fenoksietanol, benzizotiazolinon). 

Uporava :  V dozirniku detergentov pralnega stroja načrpajte približno 25 ml detergenta

Opozorilo : Hranite izven dosega otrok. Ne uživaj!  Kliknite na povezavo za ogled varnostnega lista: https://herbow.si/varnostni-list.

Pozer. H319 Povzroča hudo draženje oči. P101 Če je zadravniški práštiv, mora biti na vyloční posodi ali étika proizvoda. P102 Hraniti na tešče dőšaňa otrok. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Espertite kontaktne leče, če jih imate in če to lekko stori brez problema. Nadaljujte z izpirim. P337 + P313 Če draženje oči ne prėsima: poiščite zdravniško pomoč/prijavo. P501 Distrepte svetnosti/posodo v skraju z lokamismi/nacionalnimi predpisi.


 UFI: D9S2-50EG-Y00E-NP1G

Za več informacij o priporočilih in uporabi izdelkov kliknite na povezavo: http://herbow.si/vnos/zakaj-tekoči-detergent-za-pranje-perila-/92

HERBOW BABY 2V1 PARFUM/KONCENTRIRANI MEHČALEC ZA PERILO

Z vonjem aloe vere

Pakiranje: 200 ml – zadostuje za 40 pranj

Koži prijazen parfum/koncentrirani mehčalec za perilo, razvit za pranje oblačil dojenčkov, otrok in odraslih z občutljivo kožo, nagnjeno k alergijam. Zadostuje že zelo majhna količina, zaradi česar je izjemno varčen. Vsebuje balzam za tkanino rastlinskega izvora, ki naredi oblačila mehka in dišeča. Mešanica naravnih olj zagotavlja dolgotrajno prijetno odišavljena oblačila.

 • 2v1: parfum in koncentrirani mehčalec za perilo
 • Uporaba naravnih eteričnih olj
 • S 100% rastlinskimi negovalnimi aktivnimi sestavinami
 • Biorazgradljivo
 • Brez barvil, silikonov in siloksanov
 • Veganski izdelek

Sestavine: (Uredba o detergentih (ES) št. 648/2004): 5-15 % kationskih površinsko aktivnih snovi, <5% neionskih površinsko aktivnih snovi, parfum, benzil salicilat, linalol, heksil cinamal, benzil benzoat, limonen, kumarin, geraniol, citronelol, evgenol, citral, konzervansi (fenoksietanol). 

Uporaba: Vlijte 5 ml (pol pokrovčka) v predelek za mehčalec v pralnem stroju. Po potrebi ga lahko razredčite z vodo.

Opozorilo: Koncentrata ne zlivajte neposredno na oblačila. Pred uporabo pretresite.  Za ogled varnostnega lista in opozorila kliknite na povezavo: https://herbow.si/varnostni-list.

P101 Če je potreben zdravniški nasvet, imejte pri roki posodo ali etiketo proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: Umiti z veliko vode/… P333+P313 Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. EUH208 Vsebuje benzil salicilat, linalol, benzil benzoat, heksil cinamal, limonen, kumarin. Lahko povzroči alergijski odziv. 

Za več informacij in priporočil o uporabi izdelka kliknite na povezavo: http://herbow.si/vnos/kako-pravilno-uporabljati-parfum-koncentrirani-mehčalec-za-perilo-2v1/93

HERBOW BABY ŽOGICA S PRALNIMI OREŠČKI

Pakiranje: 5 žogic – zadostuje za 25 pranj 4-4,5 kg perila

Herbow baby žogica vsebuje koži in okolju prijazne pralne oreščke z mikrokulturo BS Regen in izvlečkom kamiliceHipoalergeni pralni oreščki so še posebej priporočljivi za pranje oblačil dojenčkov, otrok in odraslih z občutljivo kožo, nagnjeno k alergijam, saj je nežen, a učinkovit zaradi vsebnosti naravnih saponinov.

Herbow baby žogica s pralnimi oreščki je izdelek, zaščiten s patentom in testiran s strani Združenja za tehnično spremljanje (TÜV). Ne vsebuje zdravju škodljivih sintetičnih snovi in optičnih belilcev, zato ga lahko uporabljajo tudi ljudje z občutljivo kožo.

Za močno umazana oblačila uporabite Herbow baby odstranjevalec madežev z belih oblačil, ki vsebuje aktivni kisik. Ne uporabljajte žogice s pralnimi oreščki za pranje belih oblačil! Za odišavljanje oblačil priporočamo 2v1 parfum/koncentrirani mehčalec za perilo iz linije Herbow baby, ki vsebujejo sestavine naravnega rastlinskega izvora in zagotavljajo dolgotrajno, prijetno dišavo.

 • Brez konzervansov
 • Brez kemikalij
 • Nežen do kože
 • Veganski izdelek
 • Izdelek testiran s strani TÜV
 • S praktičnim spominskim trakom, ki pomaga spremljati število pranj
 • Okolju prijazen izdelek
 • Brez dišav in alergenov
 • 100% pralni oreščki

Sestavine: pralni oreščki, mikrokultura BS Regen, naravni izvleček kamilice

Uporaba :

1. Žogico skupaj z oblačili vstavite v boben pralnega stroja kot kapsulo za pranje.

2. Zaženite program pranja. Žogica naj ostane v pralnem stroju do konca pranja.

3. Po pranju jo vzemite iz stroja in hranite na suhem mestu, lahko pa jo takoj ponovno uporabite pri naslednjem pranju.

Opozorilo: Pranja volnenih in svilenih izdelkov s pralno žogico ne priporočamo.

Za več informacij in priporočil o uporabi izdelka kliknite na povezavo: http://herbow.si/vnos/na-katerem-drevesu-rastejo-pralni-oreščki/89

Slični izdelki

Herbow
Veliki paket
Parfumi / mehčalci za perilo 2v1

Herbow<br>Veliki paket<br>Parfumi / mehčalci za perilo 2v1

45.36€

38.88€

Herbow BABY
Veliki paket

Herbow BABY<br>Veliki paket

53.28€

50.52€

Herbow
Osnovni paket
tekoči detergenti

Herbow<br>Osnovni paket<br>tekoči detergenti

37.42€

32.10€

Herbow
Srednji paket
tekoči detergenti

Herbow<br>Srednji paket<br>tekoči detergenti

52.90€

45.11€