Nočemo jesti kemikalij za kosilo!

Nočemo jesti kemikalij za kosilo!

V duhu trajnostnih ciljev vedno več glasu pridobivajo ozaveščeni kupci, ki želijo in zahtevajo od proizvajalcev biološko čiste izdelke!

Ta trend si lahko razlagamo kot znak protesta proti boleznim, ki se zdijo z leti vse bolj pogoste – alergije, astma, razdraženost kože, neplodnost, motnje potence, razvojne težave, itd.

V ameriški raziskavi so ugotovili, da je s širjenjem pomivalnih strojev linearno naraščalo tudi število rakavih obolenj! Zaključek je jasen: pri uporabi kemičnih detergentov za pomivanje posode, le-ti zaostanejo na posodi, s katere kasneje uživamo naš obrok hrane, z njim pa tudi kemikalije.

Razvoj detergentov za ročno in strojno pomivanje posode Herbow je temeljil na uporabi naravnih materialov rastlinskega izvora, zato izdelki Herbow ne vsebujejo nobenih kemičnih snovi. Zahvaljujoč naravnemu čistilnemu in razmaščevalnemu saponinu pralnega oreščka ter moči organskih encimov, ga lahko varno uporabljate in predstavlja nevarnosti za vaše zdravje ali okolje! Izdelki Herbow tudi po učinkovitosti niso slabši od svojih kemičnih tekmecev!

Naš asortiment zajema širok izbor izdelkov na osnovi pralnih oreščkov, ki varujejo tako okolje kot zdravje! Zahvaljujoč nenehnemu razvoju nam lahko pomagajo ne le pri pranju perila, temveč tudi pri pomivanju posode in čiščenju gospodinjstva.

Penasti detergent za pomivanje posode in splošno čistilo za površine nežno, a učinkovito poskrbi za sijajno čistočo.

Herbow pena je že priljubljen izdelek, ki ga uporablja in obožuje tudi Marton Adrienn, ustanoviteljica Adri's Kitchen.

Je okolju prijazen detergent za pomivanje posode, bogat z naravnimi saponini pralnega oreščka. Lahko se uporablja kot detergent za ročno pomivanje kuhinjskih pripomočkov, jedilnega pribora, krožnikov in kozarcev, poleg tega pa tudi za čiščenje kuhinjskih površin, indukcijske kuhalne plošče in nape.

Ker je prijazen koži, je idealen tudi za čiščenje predmetov, ki jih uporabljajo dojenčki in otroci (stoli, oprsnice, plastične igrače, itd.) in pripomočkov za hranjenje (jedilni pribor, stekleničke, itd.).

Uporaba je enostavna in priročna – ob pritisku na gobico nastane gosta bela pena, ki se zlahka razmaže po površini. Izdelek je tudi izjemno varčen, saj zadostuje za do 375 odmerkov, kar ustreza količini 1,2 litra običajnega pomivalnega sredstva. Je priročen, brez kapljanja in enostaven za uporabo – peno iztisnete na površino, ki jo želite očistiti, jo razmažite z vlažno gobo, pustite delovati nekaj minut, nato pa sperite s čisto vodo.

Zaupajmo v moč in učinkovitost narave!