Herbow
Tekoči detergent za pranje jeans perila
JEANS 1000ml

10.98€


Čas dostave: 1-2 dni
Brezplačna dostava 60.00€ nadvrednost nakupa!

Herbow tekoči detergent za kavbojke – JEANS

S svežim vonjem

Pakiranje: 1000 ml – zadostuje za 33 pranj

Herbow JEANS je koncentrirani tekoči detergent s svežim vonjem za pranje jeans perila z 12% izvlečkom pralnega oreščka* in bioencimi, ki varujejo kožo pred draženjem. Premium pakiranje z dozirnikom zadostuje za 33 pranj pri uporabi cca 6-8 potiskov oziroma cca 30 ml na pranje. Herbow Jeans detergent je hitro topljiv gel s ciljno usmerjenimi, učinkovitimi in nežnimi sestavinami naravnega izvora, ki pomagajo ohranjati elastičnost jeans materialov in preprečujejo njihovo bledenje. Zahvaljujoč nežnim, a učinkovitim rastlinskim sestavinam lahko operete ročno ali strojno že pri temperaturah od 30-40°C.

 • Ohranja prožnost in s tem oprijem oblačil iz jeansa
 • Ščiti elastičnost materialov in barve pred bledenjem
 • Zaradi svoje vsebnosti deluje antibakterijsko, kar je še posebej koristno pri jeansu
 • Brez barvil, fosfatov, klora, EDTA, CMIT/MIT
 • Koži in okolju prijazen detergent
 • Biološko razgradljiv detergent
 • Ne vsebuje umetnih dišav in umetnih barvil
 • Veganski izdelek

*Domača proizvodnja ekstrakta pralnih oreščkov: osnovna surovina tekočih detergentov je narejena iz lupinic pralnih oreščkov na edinstveni način – s hladnim stiskanjem pralnih oreščkov z minerali Zeolita. Bioencimi so odlični pri odstranjevanju madežev in umazanije tudi pri nizkih temperaturah pranja.

 • Jeans kot poseben material ima tudi drugačne, lahko bi rekli tudi nenavadne, načine pranja v primerjavi z ostalim tekstilom!
 • Jeans je močan material, večinoma opremljen z močnimi zadrgami, debelimi gumbi in okrasnimi elementi, zato jih perite ločeno od ostalega tekstila.
 • Jeans večinoma pušča svojo barvo, zato ga ne smemo prati z drugimi tekstilnimi izdelki.
 • Tudi pogostost pranja je drugačna v primerjavi z ostalimi oblačili, saj ga zaradi njegove trdnosti in masivnosti materiala ni treba prati po vsakem nošenju.

Sestavine: 5-15% anionskih površinsko aktivnih snovi, < 5% neionskih površinsko aktivnih snovi, < 5% amfoternih površinsko aktivnih snovi, < 5% mila, dišave, encimi, konzervansi (fenoksietanol, benzizotiazolinon), izvleček pralnih oreščkov

Uporaba: V dozirnik detergentov pralnega stroja načrpajte 6-8 potiskov na pranje. Ročna črpalka embalaže omogoča enostavno uporabo.

Opozorilo: Ne uporabljajte za pranje volnenih in svilenih izdelkov. Hranite izven dosega otrok. Ne uživajte. Pred uporabo dobro pretresite. Za ogled varnostnega lista in opozorila kliknite na povezavo: https://herbow.si/varnostni-list.

Povprašajte tudi za re-fill polnjenje.

Pozor. H319 - Povzroča hudo draženje oči. P101 - Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 - Hraniti zunaj dosega otrok. P305 + P351 + P338 - Pri stiku z očmi: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 - Če draženje oči ne preneha: Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 - Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi/nacionalnimi predpisi. 


UFI: UP2V-H04Y-N001-68FM

Za več informacij in priporočil o uporabi izdelka kliknite na povezavo:

 

Slični izdelki

Herbow
Tekoči detergent za pranje belega perila
Fairy white 3000ml

Herbow<br>Tekoči detergent za pranje belega perila<br>Fairy white 3000ml

25.47€

20.38€

NOVO - prednaročila!

Herbow
Tekoči detergent za pranje barvnega perila
Color harmony 1000ml

Herbow<br>Tekoči detergent za pranje barvnega perila<br>Color harmony 1000ml

9.99€

Herbow Baby
Tekoči detergent za barvna in bela oblačila
1000 ml

Herbow Baby<br>Tekoči detergent za barvna in bela oblačila<br>1000 ml

11.98€

Herbow
Tekoči detergent za pranje barvnega perila
Color harmony 3000ml

Herbow<br>Tekoči detergent za pranje barvnega perila<br>Color harmony 3000ml

25.47€

20.38€

NOVO - prednaročila!