Herbow
Osnovni paket
tekoči detergenti

35.42€
30.10€

Paket vsebuje:

 • Tekoči detergent za pranje belega perila - FAIRY WHITE - z naravnim vonjem (1000 ml - zadostuje za 33 pranj)
 • Tekoči detergent za pranje barvnega perila - BARVNA HARMONIJA (COLOR HARMONY) - z vonjem zelenega čaja (1000 ml - zadostuje za 33 pranj)
 • Razstrupljevalec pralnega stroja (200 g - zadostuje za 2 uporabi)
 • Parfum/koncentrirani mehčalec za perilo – SONČNI ŽAREK (RADIANT SUN) - z vonjem manga in sena (200 ml - zadostuje za 40 pranj) ali ostala izbira
 • Parfum/koncentrirani mehčalec za perilo – NOČ V MESEČINI (MOONLIT NIGHT) - z vonjem sivke, vanilje in vrtnice (200 ml - zadostuje za 40 pranj) ali ostala izbira

Čas dostave: 1-2 dni
Brezplačna dostava 60.00€ nadvrednost nakupa!

Kategorija:

Razstrupljevalec pralnega stroja

Pakiranje: 200 g – zadostuje za 2 uporabi

Za organsko dezinfekcijo brez agresivnih kemikalij. Zahvaljujoč učinkovini naravnega pralnega oreščka, ne odstrani le vodnega kamna kakor večina čistil pralnega stroja, temveč ima tudi razkuževalni učinek zaradi vsebnosti baktericidov in fungicidov. Očisti ostanke sintetičnih detergentov v pralnem stroju, naloženih nesnag, bakterij, gliv in njihovih strupov. Varuje grelno žico. Odvisno kako pogosto uporabljate pralni stroj, priporočamo uporabo v eno- ali dvomesečnem ciklusu.

 • Z naravnimi pralnimi oreščki
 • Brez klora
 • Brez fosfatov in sulfatov
 • Okolju prijazna sestava
 • Veganski izdelek

Sestavine: citronska kislina monohidrat, ≥ 30% zeolitov, dišave, pralni oreščki

Uporaba: Stresite ½ prve komponente v predal za detergent pralnega stroja. Stresite ½ druge komponente v boben pralnega stroja. Zaženite pralni stroj v programu eco brez perila. Po pranju pustite vrata pralnega stroja odprta do naslednjega pranja.

Opozorilo: Za ogled varnostnega lista in opozorila kliknite na povezavo: https://herbow.si/varnostni-list.

Pozor. H319 - Povzroča hudo draženje oči. P101 - Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 - Hranite zunaj dosega otrok. P280 - Nositi zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 - Pri stiku z očmi: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 - Če draženje oči ne preneha: Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

UFI: KME0-DE6Y-H00P-5U9U

Za več informacij in priporočil o uporabi izdelka kliknite na povezavo: http://herbow.si/vnos/je-vaše-oprano-perilo-res- čisto/94

Herbow parfum/koncentrirani mehčalec za perilo – SONČNI ŽAREK (RADIANT SUN)

Z vonjem manga in sena

Pakiranje: 200 ml – zadostuje za 40 pranj / 1000 ml – zadostuje za 200 pranj

Super koncentrirani mehčalec in parfum za perilo na rastlinski osnovi. Harmonija sadnih in cvetličnih not, s harmonično uravnoteženostjo vonja manga in sveže pokošenega sena. Posebnost izdelka ni le izjemen vonj, temveč vsebuje sestavine za mehčanje in regeneriranje tkanin na rastlinski osnovi, ki so prijazne do okolja in so zdrava alternativa sintetičnim sestavinam uporabljenih v kemičnih izdelkih. Je ekonomična in pametna izbira, saj 200 ml pakiranje zadošča za 40 pranj oziroma 1000 ml pakiranje zadošča za 200 pranj.

 • Dva v enem – sredstvo za naravno nego in mehčanje perila
 • Koži in naravi prijazne sestavine
 • Zagotavlja dolgo trajajoč, prijeten vonj
 • Zagotavlja mehek in puhast tekstil
 • Zagotavlja antistatični učinek
 • Biološko razgradljiv izdelek
 • Veganski izdelek

Sestavine: 5-15% kationskih površinsko aktivnih snovi, < 5% neionskih površinsko aktivnih snovi, dišave (limonen, linalol, kumarin, citronelol, benzil benzoat, geraniol, heksil cinamal, hidroksicitronelal), rastlinski emulgator, rastlinski balzam, konzervansi (fenoksietanol)

Uporaba: Vlijte 5 ml (pol pokrovčka) v predelek za mehčalec v pralnem stroju. Po potrebi ga lahko razredčite z vodo.

Opozorilo: Koncentrata ne zlivajte neposredno na oblačila. Pred uporabo pretresite.

P102 - Hraniti zunaj dosega otrok. P302 + P352 - Pri stiku s kožo: Umiti z veliko vode/… P333 + P313 - Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. EUH208 - Lahko povzroči alergijski odziv. 

Za več informacij in priporočil o uporabi izdelka kliknite na povezavo: http://herbow.si/vnos/kako-pravilno-uporabljati-parfum-koncentrirani-mehčalec-za-perilo-2v1/93

Herbow tekoči detergent za pranje barvnega perila – BARVNA HARMONIJA (COLOR HARMONY)

Z vonjem zelenega čaja

Pakiranje: 1000 ml – zadostuje za 33 pranj

Herbow COLOR HARMONY je koncentrirani tekoči detergent z vonjem zelenega čaja za pranje barvnega perila z 12% izvlečkom pralnega oreščka* in bioencimi, ki varujejo kožo pred draženjem. Premium pakiranje z dozirnikom zadostuje za 33 pranj pri uporabi cca 6-8 potiskov oziroma cca 30 ml na pranje. Izjemni pralni učinek s pomočjo naravnih sestavin. Zahvaljujoč nežnim, a učinkovitim rastlinskim sestavinam lahko operete ročno ali strojno že pri temperaturah od 30-40°C.

 • Ne vsebuje umetnih dišav in umetnih barvil
 • Ščiti barve pred bledenjem
 • Koži in okolju prijazen detergent
 • Veganski izdelek

*Domača proizvodnja ekstrakta pralnih oreščkov: osnovna surovina tekočih detergentov je narejena iz lupinic pralnih oreščkov na edinstveni način – s hladnim stiskanjem pralnih oreščkov z minerali Zeolita. Bioencimi so odlični pri odstranjevanju madežev in umazanije tudi pri nizkih temperaturah pranja.

Sestavine: 5-15% kationskih površinsko aktivnih snovi, < 5% mila, dišave (citronelol, heksilcinamal, limonen), konzervansi (metilizotiazolinon, metilklorotiazolinon), izvleček pralnih oreščkov

Uporaba: V dozirnik detergentov pralnega stroja načrpajte 6-8 potiskov na pranje. Ročna črpalka embalaže omogoča enostavno uporabo.

Opozorilo: Hranite izven dosega otrok. Ne uživajte. Pred uporabo dobro pretresite. Povprašajte tudi za re-fill za ponovno polnjenje. 

Pozor. H319 - Povzroča hudo draženje oči. P101 - Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 - Hranite zunaj dosega otrok. P305 + P351 + P338 - Pri stiku z očmi: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko stori brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 - Če draženje oči ne preneha: Poiščite zdravniško pomoč/ oskrbo. P501 - Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi/nacionalnimi predpisi. Za ogled varnostnega lista kliknite na povezavo: https://herbow.si/varnostni-list

UFI: YAD7-D0AV-700W-PDUY

Za več informacij in priporočil o uporabi izdelka kliknite na povezavo: http://herbow.si/vnos/zakaj-tekoči-detergent-za-pranje-perila-/92

Herbow tekoči detergent za pranje belega perila – FAIRY WHITE

Z naravnim vonjem

Pakiranje: 1000 ml – zadostuje za 33 pranj

Herbow FAIRY WHITE je koncentrirani tekoči detergent za pranje belega perila z 12% izvlečkom pralnega oreščka* in bioencimi, ki varujejo kožo pred draženjem. Premium pakiranje z dozirnikom zadostuje za 33 pranj pri uporabi cca 6-8 potiskov oziroma cca 30 ml na pranje. Izjemni pralni učinek s pomočjo naravnih sestavin.

Dišeče naravno čistilno sredstvo Herbow je nežno za tekstil in kožo s temeljitim čistilnim učinkom. Ne vsebuje optičnega belila. Močno umazano in trpežno perilo, brisače ali kuhinjsko perilo lahko perete pri 60°C. Priporočamo, da po potrebi (za odstranjevanje madežev ali za preprečevanje sivenja tkanin) operete bela oblačila skupaj s Herbow odstranjevalcem madežev z belih oblačil z aktivnim kisikom ali Herbow pralno sodo.

 • Ne vsebuje umetnih dišav in umetnih barvil
 • Ščiti barve pred bledenjem
 • Koži in okolju prijazen detergent
 • Veganski izdelek

*Domača proizvodnja ekstrakta pralnih oreščkov: osnovna surovina tekočih detergentov je narejena iz lupinic pralnih oreščkov na edinstveni način – s hladnim stiskanjem pralnih oreščkov z minerali Zeolita. Bioencimi so odlični pri odstranjevanju madežev in umazanije tudi pri nizkih temperaturah pranja.

Sestavine: 5–15% kationskih površinsko aktivnih snovi, < 5% neionskih površinsko aktivnih snovi, milo, dišave (limonen, heksilcinamal, heksilsalicilat, amilcinamal, kumarin), konzervansi (metilizotiazolinon, metilklorotiazolinon), izvleček pralnih oreščkov

Uporaba: V dozirnik detergentov pralnega stroja načrpajte 6-8 potiskov na pranje. Ročna črpalka embalaže omogoča enostavno uporabo.

Opozorilo: Hranite izven dosega otrok. Ne uživajte. Pred uporabo dobro pretresite. Za ogled varnostnega lista in opozorila kliknite na povezavo: https://herbow.si/varnostni-list.

Povprašajte tudi za re-fill polnjenje.

Pozor. H319 - Povzroča hudo draženje oči. P101 - Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 - Hranite zunaj dosega otrok. P305 + P351 + P338 - Pri stiku z očmi: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 - Če draženje oči ne preneha: Poiščite zdravniško pomoč/ oskrbo. P501 - Odstraniti vsebino/posodo z lokalnimi/nacionalnimi predpisi.

UFI: UED7-W018-J00D-ARF1

Za več informacij in priporočil o uporabi izdelka kliknite na povezavo: http://herbow.si/vnos/zakaj-tekoči-detergent-za-pranje-perila-/92

Herbow parfum/koncentrirani mehčalec za perilo 2v1 – NOČ V MESEČINI (MOONLIT NIGHT)

Z vonjem sivke, vanilje in vrtnice

Pakiranje: 200 ml – zadostuje za 40 pranj / 1000 ml – zadostuje za 200 pranj

Super koncentrirani mehčalec in parfum za perilo na rastlinski osnovi. Strastna dišavna kompozicija za sončno in opojno vzdušje. Srečanje sivke z elegantno vrtnico. Posebnost izdelka ni le izjemen vonj, temveč vsebuje sestavine za mehčanje in regeneriranje tkanin na rastlinski osnovi, ki so prijazne do okolja in so zdrava alternativa sintetičnim sestavinam uporabljenih v kemičnih izdelkih. Je ekonomična in pametna izbira, saj 200 ml pakiranje zadošča za 40 pranj oziroma 1000 ml pakiranje zadošča za 200 pranj.

 • Dva v enem – sredstvo za naravno nego in mehčanje perila
 • Koži in naravi prijazne sestavine
 • Zagotavlja dolgo trajajoč, prijeten vonj
 • Zagotavlja mehek in puhast tekstil
 • Zagotavlja antistatični učinek
 • Biološko razgradljiv izdelek
 • Veganski izdelek

Sestavine: 5-15% kationskih površinsko aktivnih snovi, < 5% neionskih površinsko aktivnih snovi, dišave (linalol, citronelol, geraniol, amil cinamal, limonen), rastlinski emulgator, rastlinski balzam, konzervans (fenoksietanol)

Uporaba: Vlijte 5 ml (pol pokrovčka) v predelek za mehčalec v pralnem stroju. Po potrebi ga lahko razredčite z vodo.

Opozorilo: Koncentrata ne zlivajte neposredno na oblačila. Pred uporabo pretresite. Za ogled varnostnega lista in opozorila kliknite na povezavo: https://herbow.si/varnostni-list.

H317 - Lahko povzroči alergijski odziv kože. P101 - Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 - Hraniti zunaj dosega otrok. P261 - Takoj sleči vsa kontaminirana oblačila. P302 + P352 - Pri stiku s kožo: Umiti z veliko vode/… P333 + P313 - Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. EUH208 - Lahko povzroči alergijski odziv.

UFI: GTH5-80VW-100A-GPER.

Za več informacij in priporočil o uporabi izdelka kliknite na povezavo: http://herbow.si/vnos/kako-pravilno-uporabljati-parfum-koncentrirani-mehčalec-za-perilo-2v1/93

Slični izdelki

Herbow
Paket
detergenti za kuhinjo

Herbow<br>Paket<br>detergenti za kuhinjo

45.92€

39.03€

Herbow
Srednji paket
tekoči detergenti

Herbow<br>Srednji paket<br>tekoči detergenti

51.90€

44.11€

Herbow BABY
Osnovni paket

Herbow BABY<br>Osnovni paket

31.36€

29.79€

Herbow
Premium paket
tekoči detergenti

Herbow<br>Premium paket<br>tekoči detergenti

105.66€

89.81€