Herbow Baby
Tekoči detergent za barvna in bela oblačila
1000 ml

11.98€

NOVO!


Čas dostave: 1-2 dni
Brezplačna dostava 60.00€ nadvrednost nakupa!

HERBOW BABY KONCENTRIRANI TEKOČI DETERGENT ZA BARVNA IN BELA OBLAČILA

Z naravnim vonjem

Pakiranje: 1000 ml – zadostuje za 33 pranj

Koncentrirano tekoče pralno sredstvo Herbow rastlinskega izvora, je posebej priporočljivo za pranje oblačil dojenčkov, otrok in odraslih z občutljivo kožo, nagnjeno k alergijam. Vsebuje poseben izvleček pralnih oreščkov, pridobljen z nežnim postopkom ekstrakcijeIzvleček ni učinkovit le pri samem pranju perila, ampak zaradi vsebnosti saponinov deluje tudi antioksidativno, antiseptično in protivnetno na kožo in preprečuje njeno draženje. Odličen pralni učinek pa poleg izvlečka pralnega oreha zagotavlja tudi kombinacija dodanih bioencimov, tenzidov rastlinskega izvora in snovi mineralnega izvora.

Prijazen do kože in okolja, a še vedno učinkovit, naredi oblačila sijajno čista, mehka in prijetno odišavljena, hkrati pa ščiti tkanine pred poškodbami in bledenjem. Učinkovit je že pri nizkih temperaturah pranja, zato lahko z njim prihranite tudi strošek električne energije. Uporaben za vse vrste pralnih strojev kot tudi za ročno pranje.

  • Dojenčkovi koži prijazne sestavine
  • Ne vsebuje umetnih barvil
  • Uporaba naravnih eteričnih olj
  • Ne vsebuje optičnih belilcev
  • Brez klora in fosfatov
  • Ščiti tkanine in barve pred bledenjem
  • Okolju prijazen in veganski izdelek

Sestavine: (Uredba o detergentih (ES) št. 648/2004): 5-15% anionskih površinsko aktivnih snovi, <5% amfoternih površinsko aktivnih snovi, <5% mila. Vsebuje: parfum, encime, konzervanse (fenoksietanol, benzizotiazolinon). 

Uporaba:  V dozirnik detergentov pralnega stroja načrpajte približno 30 ml na pranje.

Opozorilo: Hranite izven dosega otrok. Ne uživajte! Za ogled varnostnega lista in opozorila kliknite na povezavo: https://herbow.si/varnostni-list.

Pozor. H319 Povzroča hudo draženje oči. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko stori brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: Poiščite zdravniško pomoč/ oskrbo. P501 Odstranite vsebino/posodo v skladu z lokalnimi/nacionalnimi predpisi.


 UFI: D9S2-50EG-Y00E-NP1G

Za več informacij in priporočil o uporabi izdelka kliknite na povezavo: http://herbow.si/vnos/zakaj-tekoči-detergent-za-pranje-perila-/92

Slični izdelki

Herbow
Tekoči detergent za pranje belega perila
Fairy white 1000ml

Herbow<br>Tekoči detergent za pranje belega perila<br>Fairy white 1000ml

9.99€

Herbow
Tekoči detergent za pranje črnega perila
Ebony black 1000ml

Herbow<br>Tekoči detergent za pranje črnega perila<br>Ebony black 1000ml

10.98€

Herbow
Tekoči detergent za pranje jeans perila
JEANS 1000ml

Herbow<br>Tekoči detergent za pranje jeans perila<br>JEANS 1000ml

10.98€

Herbow
Tekoči detergent za pranje barvnega perila
Color harmony 1000ml

Herbow<br>Tekoči detergent za pranje barvnega perila<br>Color harmony 1000ml

9.99€